PRIJAVA NA NAGRADNI NATJEČAJ

10 GODINA HEDONIZMA!
Još od davne 2014. Varionica Craft Brewery pokreće moćni val hrvatske craft revolucije, a jubilarni 10.-i rođendan slavimo s najvećim Varionica nagradnim natječajem dosad!
Želiš osvojiti 10 paketa Varionica piva? Sve što moraš učiniti jest snimiti kreativan video sa svojim najdražim Varionica pivom, objaviti ga na javno na svojoj najdražoj društvenoj mreži (Facebook, Instagram ili TikTok) obavezno koristeći hashtag #10paketaza10godina, te ispuniti ovaj obrazac.
Samo najkreativniji video može osvojiti 10 paketa od po 12 Varionica piva = 120 boca čistog hedonizma!

Ime i prezime(Required)
Untitled(Required)

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 10 PAKETA ZA 10 GODINA

Članak 1. Priređivač
Priređivač nagradnog natječaja je Mrazek d.o.o., Sajmišna cesta 7, 10451 Pisarovina, OIB 52728032493

Članak 2. Trajanje nagradnog natječaja
Nagradni natječaj se provodi od 17.06.2024 do 21.07.2024., te se samo u tom periodu primaju prijave.

Članak 3. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji.

Članak 4. Način sudjelovanja u nagradnom natječaju
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je snimiti kreativan videozapis u kojem se prikazuje bilo koje Varionica pivo. Samo najkreativniji video će osvojiti glavnu nagradu.
Prijave se primaju javnim online objavljivanjem kreativnog videa na društvenim mrežama Facebook, Instagram ili Tiktok uz korištenje hashtaga #10paketaza10godina, a u kojem se nalazi bilo koje Varionica pivo, te ispunjavanjem gornjeg obrasca na internetskoj stranici varionica.com. U obrazac je potrebno upisati ime i prezime natjecatelja, kućnu adresu, e-mail adresu, broj telefona i informacije o platformi objavljivanja nagradnog videa, te korisničkom imenu kojem video pripada.
Maloljetne osobe NE MOGU sudjelovati u nagradnom natječaju.

Članak 5. Izvlačenje i objava dobitnika
Odabir najkreativnijeg videa održat će se u prostorijama Priređivača 17.07.2024., te će isti biti javno objavljen na internetskim platformama Priređivača, i direktno kontaktiran od strane Priređivača.
Dobitnik će biti odabran od strane Priređivača. U slučaju da se prijava pobjednika proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sudioniku s idućim najkreativnijim videom, a koji ima pravo na nagradu.

Članak 6. Dostava nagrade
Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili za druge proizvode i usluge. Slanjem nagrade iz sjedišta Priređivača prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradnog natječaja prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku i slanju nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja.

Članak 7. Dozvole
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju natjecatelji daju dozvolu Priređivaču za daljnje korištenje njihovog nagradnog videa u marketinške svrhe Priređivača.
Nadalje, sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, fotografiju) Priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima natječaja bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

back to top
back to top
Shares