Čista platina za atelier ANII! Etiketa za Chef’s Beer najbolja je u Europi

Dizajnerski atelier ANII dobio je još jednu međunarodnu nagradu za najbolji dizajn pivske etikete!

VARI SE…

Uspjesi su tu da se njima hvali i mjesta za lažnu skromnost ne bi trebalo biti – dizajnerski atelier ANII dobio je međunarodne nagrade za najbolji dizajn pivske etikete!

Riječ je o etiketi za pivo Chef’s Beer, koje je nastalo u suradnji nekoliko velikih imena lokalnog pivarstva i gastronomije – Varionica craft brewery, Zmajska pivovara, Bibich Wine Croatia, Barut Brewing and Blending i chef Mate Janković. No, zvijezda ovog showa ovaj put nije sadržaj pakiranja, već njegov izgled. Točnije, etiketa.

Nedavno dobivenoj nagradi A’Design Awards, pridružila se i nagrada Platinum Crushieja, nagrade za najbolji dizajn pivske boce natjecanja Craft Beer Marketing Awardsa

To je natjecanje pokrenuto 2020. godine, a pokriva preko 30 kategorija od marketinga i dizajna u svijetu piva sve do timova i individualaca koji stoje iza njih.
Prijave su stizale sa svih strana svijeta, a Chef’s Beer i ovdje je bio atrakcija.

Konkurencija je i ovdje bila snažna i renomirana, no suci su odlučili da Platinum Crushie ide u Hrvatsku.
Kako se upravo etiketa Chef’s Beera najuspješnije poravnala s zahtjevnim parametrima?
Dio odgovora leži u riječima dizajnerice Ane Mrazek Lugarov, vodećeg lica ateliera ANII.

“Etiketa dizajnom podsjeća na one koje viđamo na vinskim bocama, dakle minimalistički pristup dizajnu, kvalitetan papir te tehnika ispisa koja naglašava dijelove etikete. Inspiracija je svakako bila uniforma chefa – bijelo označava čistoću i jednostavnost te uniforme, a ujedno i etikete, koja podsjeća na odjeću chefa koji do nje drži”, riječi su umjetnice, koja se uz dizajn bavi i fotografijom, ilustriranjem i dizajnom nakita, a izazov pronalazi u kombiniranju i sinergiji navedenih vještina.

Konkurencija je i ovdje bila snažna i renomirana, no suci su odlučili da Platinum Crushie ide u Hrvatsku.

We crushed it!

back to top
back to top
Shares