SLAVIMO 10.-I ROĐENDAN!

VARI SE…

Ove godine Varionica slavi svoj 1️⃣0️⃣.-i rođendan! 🔥

Ovih deset godina kao da nam je proletjelo pred očima!

U jednom trenu dva se geeka upoznaju u KSET-u i kuhaju svoje prve homebrew uratke u maminom loncu za sarmu, a već u idućem imaju pivovaru s preko 1️⃣0️⃣ članova tima, pogonom od 1️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ kvadrata i godišnjim kapacitetom od 1️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ boca piva.
Da je bilo lako, nije. Mukotrpno smo radili da ostvarimo svoje snove i nijedne sekunde od početka do dan-danas nam nije nimalo žao.

Ali, cijelo to putovanje ne bi bilo moguće bez vas – svakog od vas koji je ikad kupio naše pivo, svih vas koji nas pratite kroz sve ove godine, svih vas koji nas bodrite i oko kojih smo stvorili pravu zajednicu ❤️
Posebna hvala svima koji su kroz ovih 10 godina brewali s nama: Vedran Pazanin, Fran Mehicic, Bojan Grdinic, Bruno Pavlek, Prika, Matej Šimala i Senka Pucak, te našim prvim kupcima Karijola pizzeria i Rougemarin Bistro, te Sedmica na nezaboravnoj žurki za rođenje Pale Alea one davne 2015.-e!
Ovaj jubilarni rođendan planiramo slaviti cijelu godinu, stoga STAY TUNED za još mnogo slavljeničkih forica – a dotad te pozivamo da iskoristiš rođendanski popust od 10% na sve artikle u Varionica webshopu uz kod 10GODINA i nazdraviš s nama!

back to top
back to top
Shares