NO PEOPLE,
NO BEER!

Pretplati se na naš newsletter.

VARIONICA

Varionica je višestruko nagrađivana, od hedonista objeručke prihvaćena i laskavim medaljama okićena craft pivovara koju čini ekipa entuzijasta i profesionalaca povezanih obiteljsko-prijateljskim vezama. Okupljeni oko misije stvaranja vrhunskih i kreativnih craft piva te suradnje s kolegama iz gastro svijeta stalno tragamo za novim i zanimljivim okusima.

Image right
Side image

Svoju smo priču započeli 2014. godine, u samim počecima craft pokreta, a danas smo sretni što svoju strast i znatiželju dijelimo sa sve brojnijim poklonicima i ljubiteljima pivskih delicija. Ponosni smo jer smo koautori priče koja je uspjela vratiti pivo na gastronomsku kartu Hrvatske i pomaknuti kamenje koje mu je desetljećima stajalo na putu. Inovativnost, kreativnost i kvaliteta bez kompromisa, od odabira sirovina do krajnjeg proizvoda. Vrlo jednostavno. Takav je naš stav prema pivu koje stvaramo, načinu na koji ga plasiramo i na kraju uživamo u njemu.

Trud, volja i znanje rijetko na kraju prolaze bez nagrada, stoga je i ova naša priča dio te tradicije. Priznanja za svoje kreacije dobili smo već na nekoliko kontinenata sudjelovanjem na prestižnim natjecanjima na kojima su jedini kriteriji znanje i umjeće, a time se, čini se, možemo i utemeljeno pohvaliti. Svakog dana naša obitelj raste, tržište se širi, a sve veći broj oduševljenih nepca prepoznaje ljubav pretočenu u naše pivo.

The crew

Da nema ljudi, ne bi bilo ni piva. Osnivači Varionice entuzijasti su i pioniri craft beer scene u Hrvatskoj, Matija Mrazek i Davor Simičić, koji su svoj višegodišnji hobi uspjeli pretočiti u ovu ozbiljnu proizvodnu priču. Kako se ona razvijala, s vremenom su im se pridruživali drugi istomišljenici, jedan po jedan redom profesionalci i stratezi, koji osim zaljubljenosti u craft pivo dijele još i ljubav prema svom poslu i zajedničku viziju.

Image right
Side image

Svi sastojci koje koristimo pomno su testirani i s velikom pažnjom probrani za proizvodnju naših piva. Sve namirnice moraju proći rigorozne testove kako bi mogle biti dio našeg piva. Jedino tako možemo biti sigurni da vam nudimo istinsku izvrsnost u čaši.

back to top
back to top
Shares
3