NOVO PIVO – STARGAZER

WHITE IPA

VARI SE…

Ljudi nas uvijek pitaju kako smišljamo imena za pivo (zapravo nas rijetko pitaju, ali bolje zvuči ovako) pa smo odlučili podijeliti priču o nastanku Stargazer IPA.

Davor je na godišnjem kao svaki pravi bodul svaku noć u ribama da bi se svako jutro mogao svima hvaliti s ulovom. Taj ulov stvarno i zna biti za pohvalu često.
Ovaj put, svima nam je u oko upala neugledna i namrgođena riba u kutu kašete pa smo ga pitali što je to ulovio. Kaže on da je to: Čaća!

Pošto Matija zna da su boduli skloni izmišljanju riječi i ulova općenito, googla navedenu ribu i otkriva da ne samo da ona postoji nego je i poprilično cool.
Čaćino je ime na engleskom Atlantic Stargazer i poseban je po tome što većinu života provede zakopan u pijesku. O njegovoj velikoj druželjubivosti govori i informacija da ima otrovne žljezde na škrgama i jedna je od rijetkih riba koja proizvodi elektricitet. 
Pravi druželjubivi veseljak, rekli bi svi.🐟

Kakve veze sad ta riba ima s našim novim pivom? Pa zapravo nikakve osim da je cool i da smatramo da zaslužuje svoje pivo!
Stargazer je White IPA od 6.3 posto alkohola napravljena od kombinacije američkih hmeljeva Strata, Simcoe, Mosaic i CTZ i belgijskog kvasca što zajedno daje arome naranče, limete, mandarine, kruške i začina.
Cool pivo za cool ribu!🍻

Stargazer možete pronaći od ovog tjedna na svojim omiljenim točionicima.

back to top
back to top
Shares