Subscribe to our newsletter for the latest news from Varionica.

NOEL PASSION SOUR

Pivo za restoran NOEL Zagreb.

ALC. 4,5% / IBU 10

Alc.Vol.

4,5%

IBU

10

Style

Gose

Year

2020.

NOEL passion sour je pivo koje smo kreirali za NOEL,
jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom.

NOEL Passion Sour je svježe pivo na bazi gosea, tradicionalnog njemačkog stila piva slankasto kiselkastoga okusa rađenog uz dodatak korijandra, no NOEL Passion Sour nije samo klasična «kiselica». Ono je iznimno osvježavajuće pivo koje bi zahvaljujući tome što je obogaćeno pireom od marakuje moglo privući i one manje sklone drugačijim okusima u pivu.

Varionica je ovim pivom omogućila NOELU da uz umjetnost na tanjuru svojim gostima može ponuditi i umjetnost u pivskoj čaši. A NOEL je Varionici omogućio nenadmašno iskustvo suradnje s vrhunskim somelierom i najmlađim šefom u Hrvatskoj koji vodi restoran s Michelinovom zvjezdicom.

Za potpuni doživljaj, chef i sommelier restorana NOEL Zagreb, preporučaju da uživate u njemu uz školjke / rakove / svježu bijelu ribu / guščju jetru / perad – sljubljivanje uz prirodnu svježinu i masnoću u hrani.

Pivo probajte u restoranu NOEL u kombinaciji s vrhunskom hranom i/ili koktel varijanti.

NOEL passion sour je osvojio brončanu medalju na prestižnom natjecanju European Beer Challange na kojem je sudjelovalo preko 1000 piva iz 39 zemalja.

 

Color

VOĆNO.
ZAČINJENO.
SLANKASTO.

IZNIMNO OSVJEŽAVAJUĆE.

Ukoliko ne prepoznajete ove prirodno razvijene arome predlažemo vam da srknete još jednom, jer one su tu.

Kombinacija hmelja, slada i kvasca, temperatura vrenja te ponešto kemijskih procesa utječu na konačan okus piva koji, kada ga pijete, možete osjetiti kroz širok spektar aroma.

back to top
back to top
Shares