Varionica na Craft Beer Marketing Awards 2021!

The Craft Beer Marketing Awards pokrenut je 2020. godine, a pokriva preko 30 kategorija od marketinga i dizajna u svijetu piva sve do timova i individualaca koji stoje iza njih. Već iduće godine CBMA širi svoj opseg na čitav svijet, a pivovare, njihovi umjetnici, dizajneri i marketing stručnjaci pozvani su da prijave svoje najbolje radove na natjecanje.

Varionica ponosno može reći da je naš CEO i suosnivač Davor Simičić na listi sudaca CBMA 2021!

Natjecanje je jako zanimljivo i raznoliko, a obuhvaća mnogo kategorija: najbolji dizajn boce, najbolji dizajn limenke, najbolji dizajn pakiranja, najbolji dizajn ručke za točionik, najbolji dizajn logo-a, najbolji originalni video, najbolji dizajn web stranice, najbolji dizajn merch-a i najbolja iskorištenost društvenih medija samo su neke od njih. Tu je također i kategorija najboljeg marketinga pandemije, dakle dizajnerska rješenja koja se referenciraju na pandemiju corona virusa koji je zahvatio svijet ove godine, a neće izostati ni nagrada za dizajn koji promiče ljudska prava.

Uz samo priznanje i marketinške mogućnosti koje dobitnici mogu iskoristiti u zasluženu samopromociju, nagrade su i pokali, takozvani Crushies, odljevi tetovirane podlaktice i šake koje gnječe limenku piva! Izgledaju prilično atraktivno i služit će sigurno kao fenomenalan conversation-starter na polici svake pivovare koja je ponese kući.

CBMA
varionica craft brewery

Pet je svjetskih regija u koje se pivovare prijavljuju sukladno geografskom porijeklu, no mogu odlučiti sudjelovati i na globalnoj razini gdje se natječu za glavnu glavnu nagradu – Platinum Crushie, najbolje od najboljeg. Ovo je natjecanje velika novost jer obuhvaća kompletnu priču u pozadini craft pivarstva koja za te male pivovare znači podjednako kao i kvaliteta proizvoda. Složit ćemo se da bez upečatljivog, primamljivog i originalnog dizajna teško možemo očekivati prodaju svog proizvoda na onoj razini koju priželjkujemo, stoga su ovakva natjecanja vrlo bitna svima koji žele dobiti nepristrana i stručna mišljenja, ali i priznanja, za svoje ideje, rad i uspjeh.

Tekst: Bruno Pavlek / Fotografije: Šime Lugarov; CBMA; Unsplash

back to top
back to top
Shares